Blog

Jerihonska ruža

U našem asortimanu od skoro imamo i Jerihonsku ružu, koja je simbol stvaranja svemira, sreće, ljubavi i večnosti. Ova jedinstvena ruža ima sposobnost preživljavanja dugih vremenskih perioda bez vode, među kojima se potpuno osuši i zatvori. U takvom stanju preživi takođe i do pedeset godina! Kada je ponovo zalijete, oživi, otvori se i ozeleni!

Biljku dobijate u kutiji u svom stanju. Da bi oživela potrebno ju je staviti u plitku posudu sa vodom kako bi ozelenela. Isto tako, kada želite da je vratite u stanje hibernacije, samo je ostavite bez vode da se osuši. Biljku čuvati na suvom mestu. Postupak možete ponavljati više puta po želji.

Biljka ne treba da bude izložena ni prevelikoj toploti, ni prevelikoj hladnoći. Sobna temperatura je odgovarajuća, ali vodite računa o strujanju vazduha. Jerihonska ruža je osetljiva na ekstremne promene temperature. Koristite destilovanu vodu ili vodu koja je prethodno stajala, kako bi se neutralisale bilo kakve hemikalije. Vodu menjajte povremeno.

Jerihonska ruža ima specifična svojstva za svoje preživljavanje, s čime također utiče na ljude, koji je imaju i takođe će i na vas!

Možete ih naručiti od nas, na broj telefona 065/47 157 93

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *